ЕМ Строй 2006 ЕООД се занимава с изработка на шлайфани и щамповани настилки от бетон. Фирмата разполага със специализирана техника за направата на: шлайфана бетонова настилка полирана бетонова настилка щампована бетонова настилка Бетоновите настилки са изключително лесни за поддръжка и в същото време са изключително ефектни. В зависимост от мястото, на което искате да я направите може да изберете подходящия вид продукт. За професионална консултация винаги може да разчитате на професионалистите, работещи в ЕМ Строй 2006 ООД.

ЕМ Строй 2006 ЕООД изпълнява поръчки на клиенти за изработка на настилки в промишлени и търговски помещения, градини, дворове, около басейни. Всички заявки се изпълняват от висококвалифициран екип от работници, с опит в обработката на бетон.

Настилки


Щампован бетон

Щампованият бетон е идеален за пешеходни пътеки и алеи, пред гаражи, на рампи, паркинги, за вътрешни пространства, дворове на къщи, около плувни басейни, пред входове на хотели, магазини и др Щампованият бетон е начин, обикновения бетон да изглежда красива цветна настилка имитираща плочи, цепен камък, правоъгълни или обли павета, скали и др Бетонът може да бъде оцветен в множество различни цветове.

Шлайфан бетон

Шлайфания бетон е подова настилка на бетонова основа с значителна якост и висока износоустойчивост, затова е предпочитана подова настилка за промишлени халета, складови помещения,надземни и подземни паркинги, супермаркети, магазини, рампи, площадки, домове. Шлайфаната бетонова настилка е най-практичната подова настилка и има широко приложение както за вътрешно, така и за външно ползване. В някои случаи шлайфания бетон е задължителна подова настилка.

Полиран бетон

Полираният бетон е практична, декоративна и икономична подова система намираща много широко приложение – от шоурумове до индустриални площи, от държавни учреждения до търговски площи. Полираният бетон се превърна в най-бързо развиващия се феномен, който покори подовата индустрия.

Адрес:

Our Address:

Раковски, ул, Симеон I 693

Telephone:
Web:

-