ЧЕЧОСАН” ЕООД е създадена през 1999 г. с основна дейност “търговия със строителни материали” и с един магазин, намиращ се в гр. Смолян. През следващите години откривахме по още един магазин както в града, така и в областта, като към настоящия момент има собствени обекти в гр. Девин, гр. Рудозем и гр. Мадан. През 2006 годинa закупихме собствена земя и сграда и създадохме съвременен хипермаркет за строителни материали с европейски стандарти, който да отговоря на повишените изисквания на нашите дългогодишни и бъдещи клиенти. На застроена площ от 5000 кв.м. има разположени над 40 000 артикула на достъпни цени на водещи световни и български производители.

Като един от най-големите дистрибутори в областта, “ЧЕЧОСАН” е с изключително богат асортимент и високо качество на продукти за начално строителство, довършителни работи и артикули за външна и вътрешна декорация. Артикулите са разделени в няколко категории  – Строителни материали, В и К, Баня и санитария, О и В, Инструменти и железария, Градински център и интериорни настилки, Спортни стоки, велосипеди, автопринадлежности , Електрически материали, Осветителни тела, Бои и декорация – всичко необходимо за вътрешното обзавеждане и оборудване.

Нашата основна цел е да гарантираме качествено и бързо обслужване, както на клиентите ни на едро, така и на клиентите на дребно. За целта предлагаме конкурентни ценови оферти за количествени и стойностни поръчки, ежемесечни промоционални цени на различни групи стоки, кратки срокове за доставка и разсрочено плащане. Магазина разполага с клиентски паркинг, бар, климатична инсталация и предлага удобство на клиентите за пазаруване с помощта на професионални консултант -продавачи.

“ЧЕЧОСАН” ЕООД Е ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР НА:

Брамак покривни системи ЕООД, Баумит България ЕООД, КАЙ Груп АД, Рока България АД, Хенкел България ЕООД, Керамикс АД, Форма Вита България АД, Сика България ЕООД, Интер Керамик Трейдинг ООД, Боро Теракол ООД, Велукс България ЕООД, Оргахим АД, Кнауф България ЕООД, Сейнт Гобен Вебер България ЕООД, Рокуул България ЕООД, Тондах България ЕООД,
Теразид ЕООД, Есаб България, Винербергер ЕООД, Ксела България ЕООД и много други.Освен в гр. Смолян, “ЧЕЧОСАН” ЕООД има обекти и в градовете Девин, Мадан и Рудозем, където можете да намерите или заявите всичко, от което се нуждаете за Вашето строителство или ремонт.

 

Предлагаме:

Магазини:

ДЕВИН

ул.”Освобождение” № 1

тел./факс
03041/2095

МАДАН

ул.”Република” № 12

тел./факс
0308/22270

РУДОЗЕМ

ул.”Хан Аспарух” № 9

тел/факс
0306/54414

 

Адрес:

Our Address:

Смолян, ул. Петър Берон 11