Нашата фирма е специализирана в производството на пластмасови изделия за широко потребление и е на пазара от 1992 година. За това време сме оформили сравнително добра мрежа за едрови продажби в доста региони на България. Във връзка с нарастналите нужди на строителството и съвременните изисквания за качество и екология през 2007 година разширихме дейността си с производството на полимерно-пясъчни изделия.

Занимаваме се и с производство на полимерни пластмасови керемиди. Оборудвани сме със съвременни машини и имаме възможност да произвеждаме пластмасови изделия детайли от 10гр. до 2.5 кг. със свои матрици и матрици на клиента. Имаме квалифициран кадрови потенциал и можем да произвеждаме изделия като: медицински инструменти, предмети за хранителното производство, промишлени и строителни изделия.

На основание горе изложеното имаме възможност да Ви предложим сътрудничество и желанието си за съвместна работа, като Ви гарантираме бързо изпълнение, високо качество на изделията при пълна гаранция и отговорност.

Адрес:

Our Address:

Добрич, ул. Каменица 12Б