„ДИД-Консулт Инжинеринг Груп” ЕООД е създадено през 2017 г. с основна дейност – упражняване на строителен надзор.

Имаме дългогодишен опит в извършването на строителен надзор и изготвянето на оценки за съответствие на инвестиционни проекти.

От основаването си до сега имаме извършен строителен надзор на над 60 обекта в цяла България и изготвени над 100 оценки на инвестиционни проекти.

Нашата цел е да следим и защитаваме интересите на Вас – нашите клиенти, да гарантираме качественото изпълнение на строителството и спазване на законовите и техниеските разпоредби в процеса на стройтелство. Стремим се всичко да бъде в полза на клинетите ни.

Нашият екип е квалифициран, интелигентен и много отговорен, способен да се справи с всяко предизвикателство и възложена работа.

ДИД-Консулт Инжинеринг Груп ЕООД е оправомощена да извършва строителен надзор в строителството и изготвяне на оценки на инвестиционни проекти с издаден лиценз № РК-0734 от 09.08.2017 год от Министерството на Регионалното Развитие и Благоустройството.

Фирма ДИД-Консулт Инжинеринг Груп ЕООД  е сертифицирана по БДС EN ISO 9001:2015.

Управител на ДИД-Консулт Инжинеринг Груп ЕООД  е инж. Иван Костадинов Илиев.

 

Кариера в компанията
Коректността, отговорността и професионализмът са водещи в нашата работа, тъй като осъзнаваме важността на нашата основна задача, а именно да съдействаме за безопасното проектиране и строителство.
Седмицата е в разгара си !
Възползвайте се от нашите услуги от понеделник до петък:
  •  Консултантски услуги
  •  Разрешение за строеж
  •  Строителен надзор
  •  Надзор в проектирането

Адрес:

Our Address:

2770 кв. Стария град, Банско

Telephone: