Складови системи и стелажи ЕООД е специализирана в проектиране, производство, търговия, доставка и монтаж на всякакви видове складови системи, архивни и магазинни стелажи от внимателно подбрани висококачествени материали.

През годините на своя опит, Складови системи и стелажи се утвърждава като сигурен и коректен партньор и поддържа дългогодишно сътрудничество с ANEMOS – Италия и Scaffsystem – Италия, с цел да задоволява максимално нуждите и очакванията на своите клиенти.

За целите на своята дейност Складови системи и стелажи ЕООД разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и отговаря на всички европейски стандарти за безопасност.

Сертификат ISO 9001:2015 – Система за управление на качеството | Лиценз CYPE – Проектантски софтуер за метални конструкции.
Складови системи и Стелажи ЕООД предлага на своите клиенти богато разнообразие от видове стелажни и складови системи, като различни видове индустриални стелажи, подвижни стелажи, архивни стелажи, рафтови стелажни системи с различен капацитет на товаримост, конзолни стелажи, Мецанин системи и други.

Складови системи и стелажи ЕООД е наясно с практичността на стелажите като част от интериора на различни помещения и целите на употребата им, затова предлага разнообразни решения и консултации във връзка със специфичните нужди на всеки отделен клиент, както и изработва стелажни системи по индивидуален проект на клиента. Фирмата се утвърждава като лидер на пазара със стелажни и складови системи и извършва доставка не само на територията на България, но и извън страната.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти в монтажа и изработката на складови и стелажни системи, които непрекъснато работят в полза на своите клиенти и им гарантират качествен монтаж и експресно пускане в експлоатация. Ние сме професионалисти в своята област и предлагаме собствени гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на своите клиенти.

 

Нашите продукти

Многоетажни стелажни системи

Конзолни стелажи SSS06

Метални шкафове и работни места

Палетни стелажи „Drive-In“

Конвенционални палетни стелажи

Гравитационни палетни стелажи

Автоматизирани складове

Етажи „Мецанин SSS04“

Нашите услуги

НИЕ ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ ОПТИМАЛНО УСВОЯВАНЕ НА СКЛАДОВОТО ПРОСТРАНСТВО, СТЕЛАЖНИ СИСТЕМИ И АКСЕСОАРИ КЪМ ТЯХ, КОИТО МАКСИМАЛНО ДА УЛЕСНЯТ И ПОДРЕДЯТ СКЛАДОВИТЕ ПРОЦЕСИ.

ЩЕ ИЗГОТВИМ РАБОТЕН ПРОЕКТ, СЪОБРАЗЕН С ВСИЧКИ НОРМАТИВНИ ИЗИСКВАНИЯ.

ЩЕ ДОСТАВИМ И МОНТИРАМЕ КАЧЕСТВЕНО И В СРОК ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ СИСТЕМИ И АКСЕСОАРИ, ТАКА ЧЕ ПРОЦЕСИТЕ ВЪВ ВАШИЯТ СКЛАД, АРХИВ ИЛИ ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ДА ОТГОВАРЯТ НАПЪЛНО НА ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ.

Офиси

гр. Божурище

бул. Европа 10

0889 053005

office@stelaji-sss.com

гр. Варна

ул. Крали Марко 26, офис 2

+359 878 722595

office@stelaji-sss.com

 

Адрес:

Our Address:

бул. инж. Иван Иванов 70Б