Секаста ЕООД – Камини, барбекюта и изделия от камък. Добрият избор е за цял живот! Ако тази максима е вярна според вас, то изборът на камината, или казано по-точно – на отоплението, е важен и дългосорочен, дори за тези които я избират като елемент на интериора. Тази е и сентенцията, която ръководи в работата фирма “Секаста”. От 1994 година, когато СЕКАСТА и ДЕВИЛ си подават ръка, СЕКАСТА става представител за България на известната френска марка. Днес сме добър партньор и на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ТЕХНИКАЛ- Унгария и ОРТАЛ-Израел.

 

Нашите Клиенти

Клиентите ни в България са вече над 7000 и се увеличават непрекъснато, защото се стараем при нас да намират добро решение за отоплението си, гарантирано качество, квалифицирана консултация и внимание. Стремежът ни е непрекъснато да разширяваме гамата на предлаганите камери.

Изборът ни на партньори е базиран на доброто качество на изделията и доказаното производство. За българските клиенти СЕКАСТА е не само сред първите фирми във формирането на този бранш и налагането на камините с горивни камери от затворен тип, но и компетентен, коректен и професионален изпълнител, за когото всеки клиент е важен. Затова в специализираните магазини на фирмата е осигурена възможност на живо да се запознаят с богата гама от модели и отоплителни варианти – мощност, начин на пренасяне на топлия въздух в цялото жилище, естетически решения.

Мострените модели дават представа за реалния вид на камините, за характеристиките на каменните елементи, а и за качеството на изработката. Работещите модели навсякъде са условие за по-лесен избор и сигурност, че инвестицията си струва, защото може да се видят и усетят приятната топлина и уют, лекотата на обслужването, сигурността и пожаробезопасността. Служителите на СЕКАСТА подхождат индивидуално и професионално към всеки конкретен случай при избора и вземане на естетическо и топлотехническо решение, за да бъде максимално удовлетворен клиентът.

При нас ще намерите

 

 

  • project -> изборът на материали  

 

  • Kleopatra Pink -> визуализацията 

 

  • -> изработката

 

  •  -> монтажа 

 

 

 

 

Офис и шоурум гр.София

бул. „Прага“ No 22 (вход от ул. „Доспат“)

e-mail: sofia@sekasta.com

Карта

Opening Hours

Monday

8:30 -19:00

Tuesday

8:30 -19:00

Wednesday

8:30 -19:00

Thursday

8:30 -19:00

Friday

8:30 -19:00

Saturday

10:00 - 14:00

Sunday

Затворено

Работно време - Варна