Фирма “Промстройпроект” ООД е наследник на БАЗА за РАЗВИТИЕ и ВНЕДРЯВАНЕ /БРВ/ с над 35 годишен опит в производството на машини за обработка на арматурна стомана ,съоръжения за строителството и изработване на нестандартно оборудване по  индивидуални проекти. Произведените машини, развойните технологични решения и уникалните съоръжения са използвани в изграждането на крупни обекти от национално значение, като: АЕЦ-Козлодуй, ТЕЦ Марица Изток, Машиностроителните заводи в Русе, Радомир ,Метрополитен,Летище София .Наши клиенти са още Главболгарстрой АД,Хъс ООД,Фероком АД,Хелиос,Балкан Стийл Инженеринг ООД,Контракт Сити ,Атко Трейд ЕООД и много други.

Основна цел в стратегията на фирмата е разширяване на клиентската мрежа в страната и чужбина и повишаване нивото на качественото и ефективно обслужване на своите настоящи и бъдещи клиенти.

Наша основна грижа и отговорност е осигуряване на безопасни условия на труд при изпълнението и експлоатацията на инженерните ни проекти, за което е изработена и приета официална Политика на фирмата.

Фирмата произвежда широка гама от машини за: изправяне,, отмерване, огъване и рязане на арматурна стомана; машина за заваряване на арматурни мрежи; строителни и хидравлични подемници , механични системи за паркиране на автомобили; хидравлични подемници за вертикален транспорт на автомобили;бетонови центрове; инсталации за производство на сухи строителни разтвори; пълначни машини; окачени и хидравлични платформи; хидравлични преси за балиране на отпадъчна хартия и инсталации за сортиране на твърди битови отпадъци и много други.

Ние изработваме нестандартно оборудване,както с наш проект ,така и   по проект на клиента.Фирма Промстройпроект ООД е проектирала,изработила и монтирала нестандартно оборудване за метродепата“Обеля“ и „Земляне“ .

Фирмата е и дългогодишен партньор на немската фирма Bohrtec GmBh,като произвежа металните конструкции на предлаганите от нея машини по предоставена от тях документация.

Производствените мощности на “Промстройпроект” ООД са разположени на площ от 10 декара с цехове за: механични стругарско-фрезови операции; производство на хидравлични изделия; голям монтажно-механичен цех;  леярна и складова площадка.

Механичният участък е оборудван със стругове, фрези, шлайф машини,  -2 бр. борверг и зъбонарезна машина.

Монтажният участък е оборудван с монтажен мостов кран -5 т. абкант, гилотина, радиална бормашина, механични ножовки и заваръчни апарати.

Всичкото това, заедно  с високо квалифицирания  инженерен и производствен персонал  ни прави предпочитани и надеждни при работата ни с клиенти и партньори в страната и чужбина.

Услуги

Фирма “Промстройпроект” ООД предлага широк спектър от услуги за своите клиенти:

  1.  инженерингова дейност, свързана с проектиране, изработка и монтаж на нестандартно оборудване;
  2.  изработка и монтаж на метални конструкции;
  3.  стругарски и фрезови обработки;
  4.  шлайфане на ротационни и плоски детайли;
  5.  нарязване на зъбни колела;
  6.  огъване на тръби с кръгло, квадратно и правоъгълно сечение;
  7.  разкрояване и огъване на ламарина с дебелина до 6 мм.

Европейски проекти

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ – “ИНВЕСТИРАМЕ ВЪВ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ

с иновации, партньорство и реализация…

BG161PO003-1.1.06-0094-C0001/07.12.2012 г.
с финансовата подкрепа на ОП “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013
Наименование на договора: “Създаване и изследване на нова технология и хоризонтален модел за производство на композитни топлоизолационни материали под форма на късове (едри гранули) пеностъкло от стъклени отпадъци”

Бенефициент: Промстройпроект ООД
Партньор: Институт по металознание, съоръжения и технологии „Акад. А. Балевски” с Център по хидро и аеродинамика гр. Варна – БАН

Окончателни резултати

BG051PO001-2.3.03-0994: “Подобряване условията на труд на работното място в Промстройпроект ООД”

Opening Hours

Monday

8:30-17:00ч

Tuesday

8:30-17:00ч

Wednesday

8:30-17:00ч

Thursday

8:30-17:00ч

Friday

8:30-17:00ч

Saturday

-

Sunday

-

Адрес:

Our Address:

гр. София, бул. Асен Йорданов 8