За Нас

Със своя дългогодишен опит на пазара в България ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД се утвърди като един от водещите вносители и дистрибутори на качествени и новаторски продукти за топлоизолация и декорация на редица големи немски и европейски производители.

Още през 1996 г. наложихме на пазара първата XPS изолационна плоскост за вътрешно приложение DEPRON.

През следващите години успешно разширихме продуктовата гама с изолационни ролки и пана за таван от експандиран полистирол. Допълнително обогатихме портфолиото на фирмата с продуктовите групи „Армиращи мрежи за замазки” и „Декоративни полистиролни первази”.

През 2003 г. започнахме дългосрочно сътрудничество в областта на вътрешните топлоизолации с един от водещите европейски производители – немската фирма SELIT.

За първи път представихме на пазара новата изолационна плоскост SELITRON, както и качествено нова група продукти в областта на подовите настилки – висококачествени XPS подложки за ламинат и паркет с марката „FLOOR KOMFORT”.

През 2009 г. за пръв път представихме висококачествени продукти за топлоизолация и декорация със собствена търговска марка „LOGODOM”. 2010 г. бележи началото на дългосрочното ни сътрудничество с немската фирма SACHEX GmbH като изключителен техен партньор във вноса и дистрибуцията на артикули от полистирол за интериор и декорация.

В началото на 2012 г. започнахме дистрибуцията на две големи групи стоки като основен партньор на фирма CEZAR – AL и PVC профили за фаянс и AL и PVC преходни лайсни. От септември 2012 г. затвърдихме нашите успехи с още едно постижение – сключения съвместно с немската WETRI GmbH договор за търговско представителство на фирма „FREUND VICTORIA“ в България – една от водещите фирми за производство на градински инструменти.

Нашите продукти се доставят до над 150 партньори от цялата страна, между които и редица големи търговски хипермаркети за строителни материали като BAUHAUS, MASTERHAUS, BAUMAX, PRAKTIKER, АЛАТИ, БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛНИ МАРКЕТИ, PRACTIS и др.

Основни принципи в работата с клиентите ни са коректност, лоялност, точност и бързина на доставките, постоянна складова наличност, непрекъсната рекламна и пазарна подкрепа на нашите партньори.

Присъединете се и Вие към голямото семейство партньори на ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД и се насладете на удоволствието от работата с нас и нашите продукти.

Продукти

 • Топлоизолационни подложки за ламинат и винилни подове
 • Декоративни первази, пиластри и колони
 • Декоративни полиуретанови греди и дъски
 • Декоративни PVC ъгли и профили, профили за врата
 • Первази за ламинат
 • Преходни лайсни
 • Профили за фаянс и теракота
 • Алуминиеви и защитни профили за кухненски плотове и мебелни плоскости
 • Антиплъзгаща лента Artflex
 • Армиращи метални мрежи за замазки
 • Съдове за строителни смеси
 • Градински инструменти FREUND VICTORIA

ФИРМЕН МАГАЗИН В ГР. БОТЕВГРАД

бул. „Цар Освободител“ 30 /Малтехагро/

GSM: 0886 578440

ФИРМЕН МАГАЗИН В ГР. СОФИЯ

кв. Овча купел

ул. „Нов век“ №9

GSM: 0882 461071

ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Ростислав Генов – търговски представител за гр. София и Югозападна България

GSM: 0884 245391

 

Адрес:

Our Address:

Ботевград,бул. Цар Освободител 30

Email:

-