Ако търсите апартамент или къща, задължително се обърнете към фирма за недвижими имоти Елит Комерс 122 ЕООД. Независимо дали става въпрос за недвижимо имущество под наем или пък за покупка, брокерите там добре ще Ви обслужат. Те внимателно ще Ви изслушат и компетентно консултират. За тях желанието на клиента е закон и ще направят всичко по силите си, за да Ви помогнат.

Изборът на жилище не е лесна работа. Има много неща, на които трябва да се обърне внимание. За това се доверете на опита на професионалистите в този бранш – Елит Комерс 122 ЕООД. Тях можете да потърсите и в случай, че Вие не сте от страната на търсещите, а на тези, които продават, т.е. ако имате апартамент, къща, гараж, магазин, заведение или склас, който искате да продадете или пък отдадете под наем.

Работата с експерти е удоволствие за всеки клиент. Те ще свършат мръсната работа с проверката и изготвянето на документ, търсенето на подходящи места, уговарянето на огледите, а за Вас ще остане само изборът – на недвижимо имущество или наемател.

Офисът на Елит Комерс 122 ЕООД се намира в центъра на столицата – ул. 6-ти септември 12.

За повече информация можете да се свържете с фирмата на посочените контакти.

Адрес:

Our Address:

София, Бул. България 53

Web:

-