Ние сме фирма „Вики 96“ ООД. Извършваме проектиране и изграждане на покриви и хидроизолация на покриви.

Разполагаме с добре подготвен екип, който прецизно изработва високоефективни хидроизолационни мембрани и покривни градини.

Проектираме и изграждаме за Вас цялостни хидроизолационни системи, превръщаме покривите в използваеми, създаваме многофункционални зелени тераси. Друго направление, в което имаме натрупан професионален опит, е строителството на антибактериални подове.

В покритията влагаме епоксидни смоли и полиуретан.

Сред продуктите, с които търгуваме, предлагаме приоритетно хидроизолационни мембрани за професионална хидроизолация на покриви, битумни керемиди и аксесоари за покриви. При нас ще откриете различни покрития, доказали се в практиката – също на битумна основа, грундове, FPO, PVC и TPO мембрани.

„ВИКИ 96″ ЕООД е инженерингова фирма с десетгодишен опит, специализирана в следните основни направления:

– Хидроизолации Проектиране и изграждане на хидроизолационни системи на всички видове плоски и скатни покриви, основи на сгради, пътища, мостове, тунели, резервоари, изкуствени езера и др.

– Зелени тераси и използваеми покриви Изпълнение на зелени тераси и използваеми покриви, на антибактериални подови покрития на база епоксидни смоли и полиуретан.

– Дистрибуция на битумни материали Дистрибуция на битумни хидроизолационни мембрани, грундове на битумна основа и покрития на база битум, битумни керемиди, PVC, TPO, FPO мембрани, геотекстили, аксесоари за плоски и скатни покриви и др.

 

Нашата визия е да сме един креативен и надежден партньор на хората с които работим. Ние подкрепяме нашите клиенти да развиват своите идеи в неподвластни на модните тенденции решения. „ВИКИ 96” ЕООД предлага продукти, консултации и решения до ключ в областта на хидроизолацията и хидроизолационните системи, както и „двойни подове” по покриви и тераси за обществени и битови сгради. Конкурентно предимство на фирмата е качеството на извършваните услуги.

Работниците на фирмата са преминали обучения за качествено полагане на хидроизолационни материали във водещи в бранша организации, като „Институт по заваряване на пластмаси”-София, „FDT”-Rhepanol-Германия и преминават периодични курсове за повишаване на квалификацията и разширяване на технологичните познания.

 

flat_roof1Хидроизолации с рулонни битумни материали 

Рулонните битумни хидроизолации намират широко приложение в практиката на изпълнение на хидроизолации на сгради и съоражения. Според вида на битума те биват два основни вида – окислен битум и битум модифициран с полимери. Като полимерни модификатори най-често се изплозват атактен полипропилен (APP) – изобретен в Италия, стирол-бутадиен-стиролов каучуков латекс (SBS) и олефинов битумен кополимер (ОВС).


flat_rooggggfХидроизолации с PVC, TPO и FPO рулонни материали

PVC хидроизолационните мембрани притежават много добри механични свойства – висока температурна и ветрова устойчивост, UV защита и устойчивост на стареене. Произвеждат се с дебелина от 1.2мм до 3мм. Технологията на производство е базирана на ко-екструкция, като PVC хидроизолациионните мембрани могат да бъдат хомогенни, усилени с армировка от PP мрежа или стабилизирани със стъклен воал.


Изграждане на покриви с битумни керемиди

Битумните керемиди са изобретени в края на XIX век в САЩ и са наречени “шингъл” – от думата “сингъл”,дървените елементи, покриващи подводната част на корабите. Първият патент датира от 1863г. Формата на ивици е възприета след 1884 г. Първоначално битумните керемиди са представлявали двустранно напоен с битум картон. През 1964 г. французи патентоват и започват производството на битумни керемиди с армировка от стъклен воал, метод който се използва и до днес.


Изграждане на проходими и зелени покриви и открити тераси

Покривно озеленяване – все още малко популярно у нас може да стане част и от нашето ежедневие. Много е важно да направим следното уточнение: покривни градини (интензивно покривно озеленяване) наричаме озеленените плоски покриви с богата композиция, които се посещават от хората, интензивно се поддържат и най-често налагат конструктивна адаптация на сградата още преди да е построена или в последствие.


Хидроизолации на основи

Хидроизолацията защитава основите от вредното действие на дъждовните и подпочвени води. Сутеренните помещения все повече се ползват като стаи за живеене или като помещения, които се експлоатират с икономическа цел. Тази промяна се налага от все по-малкото място в сградите, скъпи парцели за строене, скъпо строителство.


Изкуствени езера, басейни и лагуни за отпадни води

Фирма Вики 96 извършва проектиране и изработка на градински езера и водни каскади. Предлагаме на нашите клиенти: проектиране и изграждане на изкуствени езера, басейни, лагуни за отпадни води и сметища. Извършваме цялостен дизайн и декорация. Имаме дългогодишен опит и изграден метод на работа. Доверете се на професионалистите.

Адрес:

Our Address:

Русе, ул. “Любен Каравелов” 8, ет.2, ap.3

Telephone: